Even voorstellen:

Henri Timmerman

Mijn naam is Henri Timmerman. Op mijn achtste begon ik als slagwerker bij muziekvereniging SDG in Ommen en kwam er al snel achter dat muziek maken echt mijn ding was. Naast ongestemd slagwerk speelde ik hier ook melodisch slagwerk en om mijn melodische kennis te vergroten ben ik piano gaan spelen. Als toetsenist heb ik vanaf dat moment in meerdere bands gespeeld. Zo heb ik mee mogen spelen in de theatershow van The Heinoos in 2014.
Met het behalen van mijn instructeursdiploma ben ik begonnen met les geven in de slagwerkwereld. Als instructeur en docent ben ik verbonden aan muziekvereniging Hasselts Fanfare in Hasselt en De Eendracht in Hardenberg. Daarnaast geef ik drumles bij Slagwerkspeciaalzaak en Opleidingshuis De Tambourijn in Borne. Wegens uitval van een docent ben ik hier de afgelopen jaren ook begonnen met het geven van keyboardlessen. Naast het actief muziek maken houd ik mij ook bezig met componeren en arrangeren voor verschillende bezettingen.


Bram Regeling

Mijn naam is Bram Regeling en ik kom binnenkort drumles geven bij de Muziekfabriek!

Op mijn zevende ben ik begonnen met drummen en al vrij snel ging ik op drumles.
Ik werd lid als slagwerker bij de fanfare en een paar jaar later begon ik in verschillende bands te spelen. Op mijn 22e ben ik gaan studeren aan de popacademie op het ArtEZ conservatorium in Enschede. Ik heb in 2021 mijn diploma daar behaald.

Inmiddels heb ik al in verschillende coverbands gespeeld en speelde ik in bands waarmee we eigen nummers maakten. Daarnaast val ik waar nodig in bij andere bands. Naast het live spelen heb ik ook ervaring met studiowerk. Op dit moment heb ik één vaste band waarin ik speel en dat is de rockband: The Greenmonkeys. Met deze band speel ik op veel verschillende tentfeesten en festivals, zoals de Zwarte Cross.

Toen ik aan het conservatorium studeerde, ben ik begonnen met het geven van drumles, dit doe ik nu bijna acht jaar. Ik ben er toen achter gekomen dat ik het super tof vind om les te geven en om mijn ervaringen te delen met een nieuwe generatie drummers en ik hoop dit ook in de Muziekfabriek te gaan doen! Hopelijk zie ik je daar snel!